Для представників найдавнішої професії гроші не пахнуть

Днями на кількох інформаційних звалищах з посиланням на «розслідування» невідомих «журналістів», що опублікували на сайті «Обозрєватєль» з’явилися матеріали щодо ролі «Правого сектору» в протестах проти законних власників ринку «Столичний». Саме так названі люди Юри Єнакієвського.

І навіть відкрите звернення до нас зробили, щоб «Правий сектор» поважав право. Право, яке встановлюють суди Портнова та міністр «слуги народу» Малюська, які це ж право ґвалтують щоденно.

Добре, звернемося до українського законодавства. Щодо законності дій міністра Малюськи на користь Єнакієвського, в «розлідуванні» правильно зазначено, що потрібно керуватися законом. Але, чомусь звертаються до «Правого сектора», а не до Міністерства юстиції України.

Саме Офіс протидії рейдерству Міністерства юстиції вважає за можливе брати на себе не встановлені згідно із законом функції, зокрема - скасовувати законні рішення, які знаходяться виключно в компетенції суду. Тобто Мінюст прямо порушує українське законодавство.

Зазначимо, що в свою чергу «Правий cектор» діє виключно в межах законодавства, влаштовує мирні пікети, не використовуючи силових методів. Заклики «Оборзєватєля» до Національної поліції та інших силових відомств «з проханням навести порядок і не дати озброєним молодикам можливості тиснути на державні структури» ми вважаємо відвертою провокацією і тиском на волевиявлення громадянської позиції представників «Правого сектора».

Таким чином, поки міністр юстиції Малюська та їм очолене міністерство не почне виконувати українське законодавство – його очікують пікети від свідомих українців, інтереси яких представляє «Правий cектор».

Спроби проросійського криміналітету зберегти кормушку, на яку вони перетворили ринок «Столичний» є показовим прикладом реваншистських дій. Злодії хочуть у незаконний спосіб і далі отримувати потік «чорного налу», заручившись підтримкою корумпованої влади у вигляді Мін'юсту та продажних «журналістів», «політологів» та інших «зливних бачків».

Так само ці братки зазіхнули на соборність України разом з РФ. Не можна давати донецьким злодюжкам шансу підняти голову та продовжувати свою діяльність у Києві! Віддаш пальця – відкусять голову. Враховуючи це, захист ринку «Столичний» є сучасним правовим викликом для держави.

Тому «Правий сектор» також звертається до «Обозрєватєля» з проханням не публікувати замовну «джинсу» невідомих «розслідувачів» на користь подільників Януковича за їх брудні гроші, бо тим самим ви підтримуєте фінансування антиукраїнської діяльності, тероризм на Донбасі та реванш проросійських сил. Фактично, стаєте посібниками тероризму і яскравими представниками п’ятої колони.

Дивіться також