Громрада при КМДА не має бути зливним бачком громадського руху

Друзі! Якщо хтось не знає (а не знає майже ніхто!!!) у нас є в Києві цілий такий ОРГАН - під назвою Громрада при КМДА. Чотири роки поспіль цей орган очолює один ЛСД.... Ну ви зрозуміли хто))

На київську арену цей ЛСД потрапив через вдале проведене рейдерське захоплення громради КМДА, яке відбулось ще у 2017 році. Про це міститься багато інформації в інтернеті. Кияни, громадські діячі не тільки докладно описували свого часу як це відбулось, а навіть подавали позови до суду. Якби у нас була правова держава і суди працювали, ще у 2017 році можна було виправити ситуацію. Але не так сталось як гадалось... І цей пан разом зі своїми "братами і сестрами", які входили до заздалегідь визначеного до установчих зборів 2017 року списку "35", опанували поле громадськості Києва на довгі 4 роки. Аналогічним чином список був протягнений і на установчих зборах у 2019 році. Тільки його розширили до "50".

Але мова не про це.... Мова про те, що буквально вже завтра відбудуться чергові установчі збори до громради при КМДА. І цей ЛСД зробив все можливе разом зі своїми братами і сестрами по цеху задля того, щоб в черговий раз в громраду потрапив заздалегідь сформований "список обраних"....

Цього року вирішив протестувати зсередини, як виглядає цей процес... ЛСД швидко це зрозумів і.... Щоб цього не сталось ....навіть не допустив до установчих зборів))) Йому не сподобався звіт про діяльність ГО "Озеро Качине". Ще б пак, адже саме він у 2016 році очолював громраду при Дарницької РДА, в рік коли озеро намагались знищити і мовчав!!!! Як і всі ці роки....Результати його діяльності очевидні усім дарничанам - район перетворено у район екологічного лиха, бетонного гетта з найвищою захворюваністю на ковід. А у цього ЛСД "КОЖНИЙ ДЕНЬ В РАДІСТЬ"))) 

Вчора намагався виступити на так званому форумі - етап другий. Звісно "не дочекався" такої можливості, слово не надали. Тож дякую, Ігорю Рудичу, що після форуму спитав про мою думку... Емоції не стримував, але сподіваюсь, що говорив по суті.

Цікаве і те, що цей ЛСД - голова громради при КМДА, примудрився навіть діючих членів громради при КМДА не запросити на цей "сходняк", по іншому не скажеш, оскільки ані регламенту, ані оголошення, ані порядку денного, ані президії, не було нічого...Він був УСІМ ОДНОЧАСНО. І саме він одноосібно вирішував кому давати слово, а кому ніт....

Не менш цікавим було і останнє засідання громради при КМДА цього ж дня... Цей пан також одноосібно вирішив, що ДОПУСКАТИ ГРОМАДСЬКІСТЬ КИЄВА НЕ МОЖНА!!!! Про це написала Інна Туркеня і розмістила скрин з таємної групи "оновленої громради" (діякую Інно, дуже допомогла)... 

Далі писати не буду нічого... Просто подивіться декілька відео, які викладаю... Там все зрозуміло і очевидно... Також рекомендую зайти на сторінку Ольги Кацько, вона дуже багато викладала матеріалів про "діяльність" цього "діяча" і те, що відбувалось в громраді при КМДА...

І думаю, краще аніж Тетяна Сметана разом з Ольгою Коцько не скажеш: "В дитинстві вчили боятися вовка. А життя каже: - Остерігайся баранів!"

Друзі! Ще є шанс ЗМІНИТИ КИЇВ НА КРАЩЕ! Давайте спробуємо це зробити починаючи з себе - з громради при КМДА!

Завтра УСТАНОВЧІ ЗБОРИ до ГРОМРАДИ при КМДА!

Не дайте в черговий раз "зливним бачкам громадського руху" потрапити до громради! Обирайте людей, яким довіряєте! Обирайте людей, в яких вірите, з якими готові разом змінювати столицю на краще!

Усім добра і чистих думок!