Кремль зусиллями Сімоньян Zиганув Зеленському!

У "росіян" давно і сильно підгоряє через провал інформаційних пропагандистських кампаній. Вони всі ніяк не зрозуміють, що якщо раніше гроші, видані на пропаганду Симоньян та їй подібних тварин, крали близько половини виділеного бюджету, то зараз крадуть весь. Крадуть, бо навчилися робити звіти, та й замінити зірок пропаганди відверто нічим.

Ось і йдуть Симоньяни та Кринжаняни на відверте підроблення звітів, випускаючи відеоматеріали нібито від імені підконтрольних маріонеток.

Переконуючи керівництво, що наративи, які мали бути вбиті в голови німецьким бюргерам, доставлені за адресою.

Німецька ультраправа (читай нацистська) партія «Альтернатива Німеччини», від імені якої ролик розганяли мережею, про подив живе на гроші Кремля і завжди танцює під його дудку.

Кремлівська «Альтернатива Німеччини» була створена для того, щоб висадити в повітря хвилю народних протестів, тоді як Кремль накачував країну сирійськими мігрантами.

Тому думка про те, що не вони випустили пропагандистський ролик, у якому висміяла бажання Німеччини зупинити наступ фашизму в Україні, відвідала не всіх і не одразу.

І це при тому, що особи акторів "росіяни", як і всі наративи в ролику кремлівські, як і сценарій. І головний із них

Кремлівська «Альтернатива Німеччини» була створена для того, щоб висадити в повітря хвилю народних протестів, тоді як Кремль накачував країну сирійськими мігрантами.

Тепер має нові завдання:

- скасувати санкції проти Росії

- вийти із ЄС

- вийти НАТО

- знову сісти на газову голку Кремля

Але повернемося до фейку у квадраті від RT.

У ролику який нібито говорить про "втому Європи від України", у головних ролях "російські актори":

командир силовиків Юлія Мандріко,

чоловік – Валентин Воробйов,

дружина – Юлія Конюхова,

син - "рудий німецький хлопчик"

силовик – Ігор Алексєєв.

Загалом, якщо відкинути убік усі нюанси шедевра, його розміщення та позиціонування, дуже важливо зрозуміти, що "російська" пропаганда постійно видає свою думку за думку світової громадськості. "Російські" розповідають за німців, що втомилися від війни, та від допомоги Україні, АЛЕ!

Що характерно, поводяться, бо властиво лише їм самим!

Відвертий акт мародерства не властивий німцям – це чиста "російська" традиція.

Дивіться також