Маріуполь - це Україна!!!

Житлові будинки... Дитячі садочки Школи... Пологові будинки... Лікарні... Дорослі... Діти... Саме по Маріуполю росіяни скидають найбільшу кількість бомб за добу.

За підрахунками Пентагону, російська авіація здійснює близько 200 літако-вертольотних вильотів на день на територію України, більше 100 припадає - лише на Маріуполь. Вдумайтесь: протягом місяця щодня. Літаки поперемінно літають над містом, скидаючи бомби кожні 10-15 хвилин. Окрім цього - постійні атаки з артилерії, танків, РСЗО... Кораблі обстрілюють Маріуполь!!! Тільки уявіть, скільки смертей приносить кожен ворожий удар.

А скільки страждань тих, що повільно помирають під завалами, думаючи, що про них забув світ, що їх не чує Україна...

Маріуполь - місто, яке найбільше і в першу чергу потребує ПВО для припинення геноциду місцевих мешканців, адже основним завданням захисників міста завжди був захист громадян. Та ворожа авіація унеможливлює порятунок. Бомбардування здійснюються майже безупину, вдень і вночі. Їх мета - знищувати людей морально і фізично. Пілоти, що керують машинами руйнувань та вбивств, знають свої цілі, але продовжують скоювати жорстокі військові злочини.

Люди, що живуть в цьому місті та боронять його, заслуговують побачити, як ці літаки палатимуть, як вони назавжди зникнуть з неба над Маріуполем і ворожі пілоти отримають відповідне покарання. За кожного вбитого мешканця форпосту України.

Маріуполь - це Україна!!!