Маємо багато планів і готові до роботи

З вересня офіційно стартували місцеві вибори 2020. І сьогодні ми - членство політичної партії "Правий сектор" - звертаємося до вас не як до людей по той бік прилавка, до людей, яким кожного разу обіцяють, впарюють так ніколи й не втілені проєкти покращення за ваші гроші, тобто голоси. Ми звертаємося до вас - до наших сусідів.

Ми живемо поруч, дехто в орендованих квартирах. Ми працюємо з вами, можливо, на одних підприємствах. Ми їдемо поруч з вами одними роздовбаними дорогами у смердючих маршрутках. Наші діти граються на розбитих дитячих майданчиках, що ремонтуються тільки перед виборами. З наших кишень намагаються і таки витягують гроші у різноманітні фонди у школах. Нас, як і вас, шантажують. І нас це уже дістало.

Дістало давно. І у 2013 році ми були на Майдані й стояли за зміни. Зміни влади, а головне, за свободу від олігархів та московської окупації.

Там зародився "Правий Сектор". Від початку агресії з боку Московії більшість із нас пішли в чому були на Схід, наші хлопці прийняли перший бій у Слов'янську. Можливо, тільки завдяки нашим хлопцям, що опинилися у тому місці й в той час, ми маємо ще частину Донецької та Луганської області, і в Харкові лунає українська мова. Завдяки завзятості та впертості, непідкупності та цілеспрямованості кожного правосекторівця ми все ще є українцями.
 
Весь цей час ми боремося та воюємо. Упорядковано, організовано, без фінансових винагород, лише завдяки волонтерській допомозі, власним зусиллям та непохитному бажанню відвоювати нашу землю та розбудувати величну країну.

Ми зорганізували найкращі бойові підрозділи на передовій, що вражають своєю професійністю державні структури. А на початку 2014 року у нас не було нічого - ні зброї, ні знань, ні досвіду. Ми навчилися і стали кращими.

Активна політична діяльність "Правого сектора" почалась не так і давно. Ми зрозуміли, що боронити треба не лише кордони нашої країни, що ворогів багато і в Києві, і в Маріуполі, і в Черкасах, і ... в кожному місті та селі України. І вони щодня розграбовують бюджетні кошти, працюють на інтереси олігархів, а часто і на ворогів із Московії. Ми не тільки розуміємо чи знаємо, ми відчуваємо це на власному єстві - несправедливість та беззаконня, що панує у нашій країні.

Досі на місцях ми фактично “тушимо пожежі”. До нас звертаються уже тоді, коли ніде шукати правди та захисту. Незаконне будівництво, корупційні зловживання, виселяють із власного дому... Допоможіть. Немає забезпечення в лікарнях — допоможіть, немає як доїхати лікарям на роботу через відсутність транспорту — допоможіть, людям похилого віку розвести соціальну допомогу — допоможіть. Допомагаємо. Робимо це щиро.

Але ми можемо зробити більше.

Кожному болючі такі проблеми — екологія, громадський транспорт, транспортні розв’язки, несистемна та незаконна забудова, побори у садочках та школах...

Усі ці питання турбують кожну громаду. В селі - це незаконно побудований у лісосмузі якимось засланим князьком заводик, сморід від якого тероризує всіх мешканців. Корупційно дозволені пасажирські перевезення на уже давно списаному автотранспорті. Привласнені земельні ділянки (частіше всього шляхом винищення цінних зелених зон), а як наслідок - забруднене повітря, вода низької якості та підірване здоров’я дітей змалечку.

Нас це не просто турбує. Ми прагнемо найближчим часом це змінити. Кардинально. Планова забудова на теренах, абсолютно відкриті торги та закупівлі, батьківський контроль у школах та дошкільних закладах, контроль за збереженням зелених зон та упорядкування та реорганізація сміттєзвалищ, припинення будь-яких зловживань та відкатних схем при фінансуванні з місцевих бюджетів.

Що це дасть нам із вами? Для початку, це дасть високу якість робіт та матеріалів, не тільки щодо ремонтно-будівельних робіт, тобто надійні парти у класах, смачна корисна їжа у дітей в садочках, утеплені фасади, менша цифра у платіжці. Планова забудова — підвищена пропускна транспортна система, достатня кількість садочків та шкіл, паркомісць та зелених зон. І як наслідок - чистіше повітря, спокійні та здорові діти, щасливі батьки.

Багато маємо планів і готові до роботи. Зараз нам потрібна ваша підтримка, віра та участь.

Ми довели свою спроможність виконати обіцяне та зробити все якнайкраще.

Тетяна Гуренко

Дивіться також