Націоналізм — імунітет нації

Насправді, націоналізм — це імунітет нації. Якщо нації погано, то імунітет спрацьовує і підіймається температура тіла, щоб знищити заразу.

Україна — хворе тіло, яке заражено багатьма вірусами та бактеріями, при цьому всі вони атакують природжений імунітет. Що цікаво, так зване "типу" патріотичне "громадянське суспільство" атакує на рівні мокшанської бацили, намагаючись збити температуру "західними пігулками".

У нас немає виходу на ЗМІ, олігархічні ЗМІ дають лише негативну інформацію, не звертаючи увагу на добрі справи; синоніми для "Правого сектору" — лише асоціативно погані, при чому хоч би один "журналіст" прочитав "Програму національного визволення і державотворення" повністю, вписують туди, де нас ніколи не було.

Що можна сказати? Не будете підтримувати на належному рівні імунітет нації — Партію "Правий сектор", єдину в країні партію на 99% створеної з добровольців та волонтерів (національно-буржуазну революцію політичним шляхом), — знищите імунітет остаточно, і не буде у вас ні нації, ні країни, буде Конституція написана Кремлем, чи конституційно закріплений колоніальний статус безхребетного пост-ЄС (де до вас, як вже неодноразово показала практика, немає жодного діла), ви будете оспівувати героїв, але пізно, вони будуть гинути з-за вашої байдужості та недалекоглядності. І це незалежно від ваших партійних уподобань!

Бо саме "Правий сектор" — це остання політико-силова вежа нації.

Вячеслав Лебедь

Дивіться також