Підбірка правих видань з нагоди Міжнародного дня книги

23 квітня відзначається Всесвітній день книги й авторського права. Головна мета свята – просвіта та розвиток культурних традицій. Користуючись нагодою хочемо розповісти вам про видавництва, що мають на меті нести в маси праві погляди та цінності.

Крила
Видавництво, що було створено у 2019 році з ініціативи Правого сектору. Ціль видавництва - поширювати знання про діячів українського націоналізму, їх праці та ідеологічно підковувати своїх прихильників. Усі отримані видавництвом кошти з продажів призначені на створення та поширення видань, що нестимуть національну Ідею.

Залізний тато
Ветеранське видавництво, що позиціонує себе, як лабораторію екстремальної літератури, що визиває дискомфорт. Усі темі книг і піднімають теми, за які побояться взятися інші й спонукають людей до роздумів поза межами мейнстримного дискурсу. Книги присвячені війні на Донбасі й правим рухам в світі. 

marcobook
Ветеран АТО, військовий журналіст і автор аматорських документальних фільмів про війну на сході України Марко Мельник поставив собі ціль поширювати минулі та сучасні історії боротьби українського народу, теорію націоналізму і його вплив на великий спектр сфер життя.