Дарничани не дозволять знищувати природу

25 січня у Дарницькому районі відбулась "Акція протесту "Ні НЕЗАКОННІЙ ЗАБУДОВІ в Ландшафтному Парку "Партизанської Слави."
Як зазначено в анонсі акції: "Мета акції: привернути увагу до незаконного будівництва на місті сгорівшого ресторану, в ланшафтному парку місцевого значення з включенням до природно-заповідного фонду України, де розпочалося зухвале капітальне будівництво без будь яких дозвільних документів.
Громадські активісти Дарниці та небайдужі дарничани неодноразово звертались до ДРДА та поліції щодо заходів з припинення незаконного будівництва у Парку "Партизанської Слави". Адміністрація і поліція відверто не реагують, саботуюсь і не хочуть вбачати порушення закону!
Активні дарничани вимагають:
- негайного припинення незаконного будівництва у Парку "Партизанської Слави";
- ДРДА надання для ознайомлення і оприлюднення всіх існуючих з цього питання документів;
- поліції звернути увагу и не допустити продовження будівництва без законних дозвільних документів!

Організатор: Благодійна Організація "Благодійний Фонд "Національна Взаємодопомога".

Інформаційна підтримка: Громадський новинний канал "Дарниця Live".

Звертаємось до всіх небайдужим Дарничан, активістів, громадських та благодійних організацій підтримати акцію протесту. Прийти 25 го січня і не допустити НЕЗАКОННОГО будівництва!
Ігнорування дотримання Закону в дарницькому районі призведе до невідворотнього процесу - тотальної забудови наших парків і скверів, озер і наших прибудинкових території!!!

Ні зухвалому свавіллю!
Винних у незаконному дерибану нашої власності- за грати!!"