Київське регіональне відділення Асоціації міст Україні і КОД СПІЛЬНО

Представники команди КОД Сергій Куценко та Олег Чеславський зустрілись з виконавчим директором Київського регіонального відділення Асоціації міст України Олександром Дехтярчуком  (Київське регіональне відділення Асоціації міст України) з метою обговорення можливостей використання громадської онлайн платформи взаємодії та участі SPILNO: Платформа громадської участі.

Для нас ця зустріч особливо важлива, оскільки ми розуміємо, які завдання стоять перед Асоціацію і розуміємо наскільки важливо мати платформу комунікації і взаємодії.

Дуже раді, що наші погляди з паном Олександром в цьому плані співпадають.

Стисла інформація про Асоціацію міст України та ії регіональне відділення: 

"Асоціація міст України - найавторитетніша в Україні недержавна організація, що представляє позицію та захищає права місцевого самоврядування, веде від імені громад діалог з органами державної влади на всіх рівнях.

Асоціація міст України була створена в 1992 році за ініціативи міських голів 35 українських міст. Нині АМУ має статус Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування. До складу Асоціації входить 909 територіальних громад, в тому числі 43 члени у Київській області. Сьогодні членами АМУ є міста, селища, села та об’єднані територіальні громади. У структурі АМУ працюють 15 фахових секцій, зокрема освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, соціального захисту, земельних ресурсів, фінансистів, тощо. Створюється нова секція – з питань ОТГ.

Мета: зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад та стабільності держави, створення сприятливого середовища для впровадження децентралізаційної реформи.

Київське регіональне відділення АМУ було створено у червні 1998 року. Ініціаторами створення Асоціації міст Київщини (перша назва КРВ АМУ) були міста Біла Церква, Бориспіль, Васильків, Вишневе, Славутич, Узин, Українка. Київське РВ АМУ є колективним членом АМУ та громад, постійно співпрацює з нею, народними депутатами Верховної ради України, іншими урядовими і неурядовими структурами."

Ми не чекаємо змін, ми їх створюємо!

Чекайте повідомлень, приєднуйтесь до команди КОД.

Ми відкриті до співробітництва.

СПІЛЬНО набагато ефективніше.

 

Дивіться також