Карма наздогнала ЗЛОбудовника.

Igor Miroshnychenko: Майже рік громада Дарниці била на сполох щодо незаконного будівництва багатоповерхового офісу на Мишуги 3.

На комунальній землі без жодних дозволів і оренди власник Портер-пабу набудував чотири поверхи. І попри низку порушених кримінальних справ та численні приписи і заборони, які забудовник мав у носі, будівництво знову продовжується. Але, якщо свавілля і хаос в будівництві є, то вони мають бути тотальними.

Порушення і не дотримання вимог навіть у дрібницях привели до падіння автокрана на дорогу разом з баддею, наповненою бетоном. Постраждало випадкове авто. Вулицю, де щойно поклали новий асфальт, залито бетоном. Господарів, здатних у Києві навести лад, як не було, так і немає.

Петро Михайленко Будівництво реально незаконне. На комунальній землі без жодних документів пів року ведеться будівництво і ніхто в КМДА цього не помічає!!!

Документально, є декларація на ремонт чердаку "ПОРТЕР ПАБ", під яку вигнали будинок в 4 поверхи, а зараз обидві будівлі об'єднали переходами!

ДАБІ з весни не працює, перевірки взагалі не проводяться, і таке відбувається в масштабах країни!