Підполковник Сергій Красько приховує майно та джерела доходів сім'ї

Підполковник Сергій Красько, який нещодавно був знятий з посади начальника здолбунівського ТЦК, має сумнівну історію служби та статків. За три роки він встиг попрацювати військкомом у двох ТЦК, змінити кілька місць проживання та приховати від журналістів факт свого звільнення.

Офіційна причина переведення Краська на нову посаду – ротація. Проте, кажуть, його направили до резервного батальйону, що може свідчити про покарання за певні порушення.

Аналіз декларацій Краська виявив численні невідповідності. Він не вказав житло, яким користується у Здолбунові, посилаючись на оренду, хоча за законом зобов'язаний декларувати навіть орендоване майно. Також не вказав джерело своїх доходів за 2022-2023 роки, які становили понад пів мільйона гривень щорічно.

Особливо цікавим є факт придбання тещею Краська, пенсіонеркою без офіційного працевлаштування, будинку з басейном у Здолбунові вартістю близько 90 тисяч доларів. На запитання про походження коштів Красько відмовився відповідати та заблокував номер журналістки. Дружина Краська, Валентина, також відмовилася відповідати на запитання журналістів, посилаючись на неетичність телефонної розмови.