РФ «пресує» українців за національною ознакою або як московія боїться «Правого сектору»!

Нещодавно російські ЗМІ наввипередки розповсюджували інформацію про українця, затриманого нібито за вербовку росіян у «заборонену на території Росії організацію «Правий сектор» та підготовку до теракту.
 

Петренко Дмитро Дмитрович ніколи не був і не є членом «Правого сектору». Це простий українець, який до 2017 року жив в Одеській області. А з 2017 вимушено переїхав до Норильська Красноярського краю. У травні 2021 Дмитро мав повернутися додому. Але 12 квітня перестав виходити на зв’язок, − розповіла нам єдина його найближча родичка – сестра.

Під час затримання у Дмитра нібито вилучили документи, які є доказами його «співпраці» з ЗСУ. Знайшовся навіть свідок – якийсь місцевий мешканець Норильська, який за скромну подяку у розмірі 2 000 $, мав їхати диверсантом на Донбас і працювати на користь України.

Все у кращих традиціях російської антиукраїнської пропаганди, розробленої за методичками КДБ. Росія – тюрма народів, яка споконвіку ненавиділа українців і переслідувала за національною ознакою. Достатньо бути всього лише українцем, щоби потрапити в лабета російської каральної системи.

Сестра Дмитра дуже хвилюється за брата і переконана, що його затримання є провокацією російського уряду, усі звинувачення є безпідставними, а докази сфабрикованими.

Як мовиться – «головне, щоби людина була, а справу завжди можна придумати»!

НВР «Правий сектор» до цього затримання ніколи не чув про Петренка Дмитра і тим більше не відряджав його шукати диверсантів поміж жителів Норильська.
 

Дивує особливий необґрунтований страх «могучої страни огромної» перед українськими націоналістами. З якого би це дива, щасливі жити в такій багатій і чудовій московії, росіяни зголошувалися членами до «Правого сектору», ще й погоджувалися працювати на Україну за таку скромну винагороду? Адже кожен "справжній" росіянин гордий пити водку, їсти селдь і грати на балалайці в сирій тундрі. Звідки ж тоді виникають ці страшні легенди про невидимий «Правий сектор» у московії і якихось таємничих його прихильників?