З новим мобільним додатком SingPass мешканцям Сінгапуру більше не потрібно перейматися безпекою та вигадувати вводити довгі паролі. Відтепер користувачі отримуватимуть швидкий доступ до важливої ​​інформації та улюблених цифрових послуг без жодних перешкод!

Які переваги надає новий додаток мешканцям Сінгапуру?

1. Створений для зручності, додаток SingPass Mobile не вимагає від вас запам'ятовування довгих паролів або введення одноразового пароля отриманого в SMS для доступу до сервісу. Вам просто потрібно відсканувати відбиток пальця, розпізнати своє обличчя або ввести 6-значний код доступу. 

2. З функцією профілю MyInfo ви можете переглядати свої офіційні документи, включаючи паспорт, історію нарахувань та податкових внесків, інформацію про власність та багато іншого, і все це в одному додатку! Вам більше не потрібно перемикатися між кількома екранами, щоб отримати вашу особисту інформацію. 

Коли ви обираєте "Переглянути профіль MyInfo" у додатку SingPass Mobile, вам буде запропоновано підтвердити вашу особу, використовуючи біометричну автентифікацію або ваш шестизначний пароль. Після цього інформація про ваш профіль завантажиться автоматично. 

3. Команда SingPass Mobile впровадила інтуїтивну навігаційну систему для користувачів.

Коли ви запускаєте додаток SingPass Mobile, ви побачите іконки деяких часто використовуваних цифрових сервісів. Оберіть потрібну послугу, перевірте себе за допомогою біометричних даних або пароля, і ви негайно будете направлені до відповідних служб без необхідності шукати їх. 

Маєте сумніви щодо безпеки? Не хвилюйтеся, SingPass Mobile має жорсткі заходи безпеки для виявлення та запобігання несанкціонованого доступу до ваших особистих даних. Наприклад, коли програма виявляє потенційне порушення безпеки або наявність шкідливого програмного забезпечення на мобільному пристрої, воно запросить користувача вийти з програми.

SingPass Mobile є частиною національної ініціативи Уряду Сінгапуру щодо цифрової ідентичності, яка спрямована на забезпечення більшої зручності та безпеки для громадян при здійсненні операцій в Інтернеті.