Транспортне управління Нью-Йорку тестує технологічні рішення для метро і автобусів

Транспортне управління Нью-Йорка (MTA) вибрало чотири компанії для своєї програми акселерації, щоб почати пілотний проект, який розв'яже основні проблеми метро і автобусів в місті.

Компанії приймуть участь у річному пілотному проекту MTA для тестування інноваційних рішень для міських автобусів і метрополітену в рамках Transit Tech Lab.

центр інновацій

Мета Transit Tech Lab - зробити Нью-Йорк центром інновацій для мобільності, особливо в тому, що стосується громадського транспорту.

«Оскільки MTA переживає період реформ, перетворень і інновацій, ми використовуємо нову модель для оцінки та впровадження технологій, які вирішують деякі з наших найбільш важливих завдань. Результатом є створення Transit Tech Lab, що набагато перевершила наші очікування », - сказав Патрік Фой, голова і головний виконавчий директор MTA.

«У наступному році ми прагнемо розвивати ці технології мобільності, щоб поліпшити обслуговування метро і автобусів для водіїв по всьому Нью-Йорку».

Після глобального конкурсу у 2018 році, в якому взяли участь близько 100 компаній, шість фіналістів було відібрано для першого класу Transit Tech Lab. Протягом восьми тижнів компанії тісно співпрацювали зі співробітниками New York City Transit і MTA, щоб перевірити, як їх продукти можуть поліпшити обслуговування і комунікацію з клієнтами.

Дві компанії перейдуть на програму реформування метро:

Axon Vibe: надає додаток для смартфонів, який дозволяє операторам громадського транспорту надавати персоналізовані повідомлення в залежності від переміщень користувачів. Якщо маршрут користувача змінюється, MTA може завчасно повідомити користувачів (з урахуванням їх місцеположення і контексту) і надати альтернативні пропозиції транспортування, засновані на передбачуваному пункті призначення і переваги транспорту;

Veovo: миттєво вимірює кількість пасажирів, які прямують через станцію метро, ​​щоб виявити скупченість і підвищити ефективність обслуговування. MTA може використовувати цю інформацію, щоб поліпшити розміщення персоналу на станціях, змінити розподіл поїздів і спланувати більш ефективні проекти станції.

Дві компанії перейдуть на програму реформування автобусного сполучення:

Preteckt: вивчає технічні дані автобусів, щоб передбачити відмови системи, за 48 годин до того, як загориться індикатор техобслуговування і автобус повинен бути виведений з експлуатації. Продукт компанії Preteckt зможе скоротити час, що витрачається на технічне обслуговування, запобігти збоям в обслуговуванні і скоротити витрати автопарку.

Remix: надає програмне забезпечення для проектування транзитних систем, яке дозволяє планувальникам MTA швидше і ефективніше проводити модернізацію мережі сполучення, викладену в плані Fast Forward NYC. Для забезпечення рівного доступу та підтримки участі громадськості технологія Remix використовує публічні демографічні дані та створює прості для розуміння карти транзиту.

«Завдяки керівництву MTA і винахідливості фіналістів Transit Tech Lab, пасажири з Нью-Йорка зможуть скористатися мобільними технологіями, розробленими для поліпшення роботи та обслуговування клієнтів», - додала Наталія Кинтеро, директор Transit Tech Lab.