В Олександрії будинок відмовився від послуг «Теплокомуненерго»

Нажаль консерватизм дуже притаманний громадянам України і вони все ще продовжують жити стереотипами і зовсім не бажають шукати більш вигідні для себе способи зберегти тепло у домі узимку.

Приємно, що так думають далеко не всі.

Як повідомляє сайт «Голос Громади», мешканці олександрійського багатоквартирного житлового будинку по вул. Миру, 40 на своїх зборах вирішили звернутися до міської влади за дозволом про відключення будівлі від мережі централізованого опалення комунального підприємства «Теплокомуненерго».

Виконком Олександрійської міської ради на засіданні 22 серпня надав такий дозвіл, зобов`язавши КП «ТКЕ» у термін до 1 жовтня цього року відключити тепловий ввід будинку від мереж та відпрацювати існуючі борги за послуги централізованого теплопостачання мешканців даного будинку.

Також виконком своїм рішенням рекомендував жителям будинку №40 по вул. Миру розробити силами спеціалізованих організацій проекти встановлення систем індивідуального (автономного) опалення у квартирах і виконати роботи з їх улаштування згідно з розробленими проектами.

Таким чином мешканці олександрійського дому одними з перших позбавляться комунального рабства і більше не оплачуватимуть послуги з опалення повітря. Тому що як відомо втрати тепла в застарілих централізованих системах сягають 70%!