Великобританія встановлює цифрові знаки нового покоління на своїх дорогах

Компанія будівельних та інженерних технологій, Костаїн, та група технологій дорожнього руху, Сварко, співпрацювали з розробкою та встановленням наступного покоління цифрових дорожніх знаків по всій Англії.

Спеціально для доріг Англії, дві компанії «Костайн» і «Сварко» працювали над технологією розумних знаків.

В результаті підтримки команди A14 перший із цих знаків був встановлений на найбільшій в країні дорожній магістралі між Кембриджем та Хантінгдоном.

За словами партнерів, нові знаки можуть швидше передавати інформацію учасникам дорожнього руху, тим самим покращуючи безпеку дорожнього руху та досвід подорожей.

Нові знаки використовують компоненти кольорової оптичної технології високої роздільної здатності, які мають на меті забезпечити відображення чіткіших повідомлень та графіки в будь-яких погодних умовах, надаючи надійну та зрозумілу інформацію, щоб постійно інформувати користувачів дорожнього руху про дорожні умови.

Свіжі підходи до проектування та виробництва також означають, що ознаки є більш економічними та простішими в обслуговуванні. Наприклад, було використано менше матеріалів та кабелів, що мінімізує вимоги до технічного обслуговування та час, який інженери проводять на узбіччі дороги.

Крім того, знаки також мають можливість відображати живі відеозображення заторів на дорозі, що попереду. Така інформація може бути надана учасникам дорожнього руху в майбутньому.

"Ми перебуваємо на передовій у розробці стійких технологій малої потужності, щоб зробити наші дороги безпечнішими", - заявив Джеремі Каулінг, віце-президент із інтелектуальних транспортних систем Великобританії та APMEA у «Сварко».

В «Костайн» та «Сварко» заявили, що впродовж решти цього року та в 2020 році встановлять більше цих нових знаків в рамках програми розумних автомобільних доріг.

"«Костайн» лідирує у використанні цифрових технологій у стратегічній дорожній мережі та зміні ландшафту в тому, як користувачі дорожнього руху використовують дорожні знаки, покращуючи безпеку та досвід поїздок", - додав Іан Паркер, керуючий директор з транспорту в «Костайн» .