Зустріч з командою ЕКОПАРК ОСОКОРКИ

Нам дуже важливо обмінюватись думками, досвідом з громадськими рухами, організаціями, які досягли успіху у своїй діяльності.

Не часто випадає така можливість хоча б годину приділити увагу стратегічним питанням, обговоренням напрямків взаємодії, налагодження сталої системи комунікації в Києві, оскільки переважно зустрічаємось під час Толок, спільних акцій з захисту природи, під час судових засідань, різноманітних засідань в Київраді, КМДА...

Дуже раді, що сьогодні у нас все склалось і ми змогли нарешті зустрітись вперше у 2021 році, і не просто зустрітись, а плідно попрацювати разом: Максим Стравинский, Anna Adamchuk, Татьяна Рябенко, Oleksii Petrenko, Сергій Куценко, Олег Чеславський.

Під час зустрічі була презентована і обговорена концепція КОД, відбувся обмін інформацією стосовно поточних справ та планів на найближче майбутнє.

І як же без неймовірного календаря на 2021 рік, який розробила команда Екопарку Осокорки, за що ми дуже вдячні авторському колективу та усім учасникам цього чудового проекту. 

Чекайте повідомлень, приєднуйтесь до команди КОД.

Ми відкриті до співробітництва.

Дивіться також