Заробляємо вдома, кейс №13: Навчання розробці онлайн-курсів

Ще кілька місяців тому більшість з нас мали роботу і не дуже переймалися думкою про те, що світ може змінитись і ми всі опинимось у примусово-добровільному заточенні вдома. І все ж таки - це реальність дня сьогоднішнього Ми всі сидимо дома, але грошей при цьому більше не стає і їх треба якось заробляти.

Що робити? Як почати заробляти вдома? Який бізнес можливо започаткувати не виходячи з квартири?

На ці та інші питання ми намагатимемось відповісти вам у рубриці яку ми започаткували сьогодні: "Заробляємо вдома". 

Кейс №13: Навчання розробці онлайн-курсів

За останні кілька тижнів інтерес до онлайн-навчання зріс у декілька разів, а слідом за ним і попит на платформи та курси по створенню онлайн-уроків. Якщо у вас вже є досвід створення і популяризації онлайн-курсів, зараз саме той час, щоб почати їм ділитися та отримувати за це гроші.

Для цього перш за все вам необхідно систематизувати свій досвід і знання, розробити план курсу і самі уроки. Далі - запустити сайт з описом вашого курсу, а також рекламу в соцмережах і контекст.

Для запуску такого бізнесу не знадобляться великі вкладення. Кошти будуть потрібні в першу чергу на рекламу, створення відеоуроків і оформлення курсів і сайту (якщо у вас немає можливості або часу зробити це самостійно).

Для залучення аудиторії можна запустити безкоштовний вебінар або надіслати безкоштовний фрагмент курсу кожному зареєстрованому на вашому сайті. Це дозволить вам отримати більше відгуків і як наслідок - потенційних покупців курсів.

При порівняно невеликих вкладеннях продаж тренінгів зі створення онлайн-уроків може приносити вам стабільно

 

Якщо у вас виникла цікава ідея і ви шукаєте: партнерів, інвестора або ментора. Якщо ви бажаєте просто перевірити, протестувати вашу ідею, почути думку експертів, громадськості. Створити Ідею

За допомогою цього інструменту ви отримаєте неоціненну органічну громадську експертизу вашої бізнес або соціальної ідеї. Знайдете однодумців, партнерів, зберете команду, або навіть знайдете фінансування.