Майбутні автовласники активні користувачі Електронного кабінету водія

Аналіз перших місяців роботи Електронного кабінету водія дозволив зробити неочікуваний висновок: послугами кабінету здебільшого користуються люди, які поки не є власниками автомобіля.

Тільки за останні чотири місяці 133 тис. разів українці скористались послугою безкоштовного витягу з Єдиного реєстру транспортних засобів та їх власників, і це переважно люди, які лише планують купити машину й у електронний спосіб перевіряють транспортний засіб.

Отже, майбутні автовласники – найактивніші користувачі Електронного кабінету водія, і найпопулярнішими послугами серед них є:
☑️ запис до електронної черги 
☑️ перевірка транспортного засобу за VIN-кодом
☑️ інформація за посвідченням водія

🚗 Тепер, завдяки Електронному кабінету водія, приховати інформацію про ДТП чи кількість власників автомобіля (а така практика, як відомо, доволі поширена на авторинку) стало значно складніше. І це є значним здобутком для покупців машин.

Проект Електронний кабінет водія реалізований у партнерстві Головний сервісний центр МВС і Державного агентства з питань електронного урядування України та за підтримки проекту USAID/UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Фонд Східна Європа.