Україна вперше представить національний стенд на виставці TechXLR8

Вже зовсім скоро Україна вперше представить національний стенд на виставці TechXLR8 в рамках London Tech Week – найбільшого в Європі фестивалю технологій та інновацій.

Ініціатива Посольства була підтримана Export Promotion Office/Офіс з Просування ЕкспортуKyiv IT Cluster та спільнотою #UTEW, які виступають співорганізаторами заходу.

Участь у TechXLR8 – це можливість представити свій продукт в Лондоні, в одному з найбільших техно-хабів світу. Стенд буде розташований у зоні Startup Elevate, яка надає технологічним стартапам платформу для взаємодії з потенційними клієнтами, лідерами думок, акселераторами та корпораціями зі сфери ICT, науки, виробництва, фінансів, рітейлу, консалтингу та медицини.

Саме тут перспективні стартапи зустрічаються з корпоративними замовниками рівня Microsoft, IBM, Amazon, Facebook, Google чи Bloomberg.

Лише в рамках виставки очікується більше 15000 відвідувачів, 300 учасників та 600 спікерів, серед яких такі компанії як Netflix, Uber, Shell, IKEA, Audi, Airbus, Maersk, Facebook, Boeing, Pirelli, Siemens, Masterсard, Barclays, E.On, General Electric, JP Morgan Chase та багато інших.

Про події London Tech Week пишуть The Telegraph, CNN, Forbes, China Daily, CNBC та інші провідні видання. Охоплення у соцмережах сягає фантастичних 300 мільйонів.

Цього року участь у національному стенді візьмуть 10 українських компаній. Завдяки підтримці донорів, більша частина витрат на виставку покриватиметься грантовими коштами.

Для участі у відборі заповніть форму за посиланням https://forms.gle/yMLXefYscpQ1hJWN7


Перевага надається малому та середньому бізнесу ІСТ сектору. Поспішайте, не пропустіть свій шанс!