Олег Скрипка: "Українці щирі і допомагають один одному…. Але українцям не вистачає організації"...

Є багато людей, які допомагаючи іншим не розповідають про це, бо вважають, що на добрих справах, якщо це від серця, щиро, не варто робити піар.

Ми вважаємо навпаки, що такі справи треба популяризувати серед українського суспільства, розповідати про це, масштабувати.

14 травня цього року відбувся благодійний захід, присвячений створенню Асоціації друзів лікарні «ОХМАТДИТ», з метою підтримки розвитку цієї стратегічно важливої дитячої лікарні, заснованої у 1893 році Ніколою Артемійовичем та Пелагеєю Георгіївною Терещенками.

Ми випадково дізнались про цей захід з мережі ФБ і одразу прийняли рішення обов’язково відвідати.

Серед багатьох відомих людей, які прийшли підтримати лікарню «ОХМАДИТ», ми побачили Олега Скрипку - українського музиканта, вокаліста, композитора та лідера гурту “Воплі Відоплясова”. Безумовно скористались можливістю і попросили Олега розповісти про його мотивацію брати участь у роботі «Асоціації друзів лікарні «ОХМАТДИТ».

«Будемо рятувати дітей і рятувати планету від відсутності любові один до одного і до дітей.» - такою була відповідь Олега Скрипки.

А далі він доповнив: «Українці щирі і допомагають один одному…. Але українцям не вистачає об’єднання, організації...»

Крім цього ми дізнались про найближчі творчі плани, зокрема про те, що відбудуться сольні концерти «Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра» у Києві, Херсоні, Івано-Франківську, Одесі, Львові.

У Палаці Спорту восени в м.Києві заплановано святкування 35 років групи ВВ. Обов’язково послухайте про це особисто. Дізнаєтесь про все з перших вуст!