Скандальний нардеп Дмитрук захищає інтереси ресторатора, пов'язаного з Росією

Одеський депутат Артем Дмитрук, який під час війни примкнув до групи "Відновлення України", де знайшли притулок колишні члени забороненої ОПЗЖ, не перестає вражати своїми зашкварами. Як відомо, Дмитрук не лише просуває московські наративи УПЦ, виправдовуючи агресію рф, але й виконує роль іподиякона. 

Однак релігійні переконання не заважають Дмитруку допомагати бізнес-партнерам. Нещодавно він опублікував відео, де "бореться" з незаконними шлагбаумами, забезпечуючи безкоштовний доступ до пляжу. Але чи дійсно справа в пляжі? Насправді, він захищає інтереси бізнесмена Андрія Зарічанського, власника ресторану "Кораблик", який отримав землю на узбережжі від Одеської ОВА під час війни.

Зарічанський – не проста людина. Він підтримував "Слугу народу" і навіть заявляв, що стане головою ОДА у 2019 році. У його закладі "Облака" регулярно відпочивають високопосадовці ЗСУ, що робить його безстрашним перед можливими проблемами. Зарічанський не новачок у рейдерських схемах – він викинув зі спільного бізнесу партнера Сергія Кривенка, який наважився опублікувати компромат. На Кривенка сфабрикували кримінальну справу і побили.

Що ж об'єднує Дмитрука і Зарічанського? Можливо, любов до росії. У дружини ресторатора Інари Зарічанської знайшли російський паспорт, оформлений у 2017 році. Паспорт також отримала його донька Софія. Крім того, сімейка Зарічанських має нерухомість біля Москви. 

Питання в тому, чому СБУ досі не завітала до Дмитрука, який так завзято захищає російські інтереси?