Як легко витрачати гроші на "цирк", коли вони не твої...

16 вересня 2021 року в Українському домі відбулось засідання "Установчих зборів" по формуванню складу Громадської ради при виконавчому органі
Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації).

На організацію цього "дійства" Департамент суспільних комунікацій КМДА витратив  відповідно до ДОГОВОРУ № 30/04/21 про надання послуг від «30» квітня 2021 року, укладеному між Департаментом суспільних комунікацій, в особі директора Лелюка Романа Валерійовича та Товариством з обмеженою відповідальністю «КАШТ ШЕНТ СЕРВІС», в особі директора Алієва Тофіка Магомед Огли, 101 000 грн., включаючи забезпечення приміщенням в будівлі, що розташована в центрі міста Києва та вміщує більше 400 осіб з урахуванням карантинних обмежень встановлених на час проведення заходу, в тому числі організація забезпечення учасників бюлетенями (більше 400 шт) та роздатковим матеріалом, медичними масками (не менше 500 шт) та дезінфікуючими засобами (не менше 5 л); 30 000 грн.;  забезпечення проектором, колонками, мікшерами, мікрофонами та ноутбуками, з можливістю безкоштовного використання високошвидкісного доступу до Інтернету та окремим гардеробом 17 000 грн.; забезпечення здійснення реєстрації учасників заходу (забезпечення роботи не менше 6 осіб, які проводитимуть реєстрацію) 6 000 грн.; забезпечення здійснення фото та відео-зйомки заходу 15 000 грн.; забезпечення чергування машини швидкої допомоги під час проведення заходу та забезпечення охорони громадського порядку під час проведення заходу 23 000 грн.:  забезпечення організації кейтерингових послуг (не менше 400 осіб) - 10 000 грн.

 До речі))) Щодо "можливості безкоштовного використання високошвидкісного доступу до Інтернету" - ії не було, від слова взагалі))) 

Що сказати - МОЛОДЦІ!!! Все "тютелька в тютельку" до копійочки...

Вибір постачальника послуг відповідно до процедури Прозорро...  ТОВ "КАШТ ІВЕНТ СЕРВІС", директор АЛІЄВ ТОФІК МАГОМЕД ОГЛИ, у Судовому реєстрі - 20 рішень, що стосуються цього ТОВ... Але... все прозорро і правильно... По іншому ДСК не працює..

Так ось друзі за 30 тисяч гривень цілий день в Українському домі відбувалось "засідання" з обрання 35 членів нової громради при КМДА...

Усього щоб обрати 35 нових членів такого "органу", про який кияни навіть не знають, з кишень киян було витрачено 101 тисячу грн. (за офіційними даними)

Звісно гроші заплачені, як можна змінювати хід того, за що вже заплачено - має бути досягнений заздалегідь запланований результат. Тому і "дійство" це було організовано таким чином, щоб не Дай Боже щось пішло не так...

А пішло не так ще починаючи з роботи ініціативної групи. Про це намагався попередити Сергій Куценко, голова ГО "Озеро Качине"....та багато інших представників громадськості Києва. 

Ще під час проведення цього "дійства" можна було виправити ситуацію, але ніт.... Щось пороблено з комунікаціями в столиці України....

 

16 вересня 2021 року Голова ГО "Озеро Качине" Сергій Куценко поінформував усіх учасників установчих зборів щодо вибору Громадської ради при КМДА про те, що ГО Озеро Качине відкрила ОФІЦІЙНИЙ СПОР щодо формування складу громадської ради при КМДА У 2021. У своєму виступі він наголосив на тому, що оскільки пункт 16 Типового положення ставить умовою затвердження складу громадської ради відсутність спорів щодо формування складу громадської ради, то у КМДА будуть відсутні повноваження затвердити склад громадської ради при КМДА на підставі протоколу установчих зборів, доки даний спір не буде вирішеним. Окрім цього Сергій Куценко також поінформував учасників установчих зборів про те, що громадська організація Озеро Качине надала пропозиції щодо можливого виходу з кризової ситуації, в якій опинилась громадськість Києві через дії ініціативної групи з формування громради при КМДА.

Учасники установчих зборів уважно вислухали цю інформацію і пропустили ії "повз свої вуха", адже у "Протоколі засідання Установчих зборів по формуванню складу Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації)" від 16 вересня 2021 року 12.00 год, за підписом Голови Установчих зборів Анатолія ПАВЛЕНКА і Секретаря Установчих зборів Ірини КОВАЛЬЧУК, про цей факт зазначено наступне:

"СЛУХАЛИ: голову Установчих зборів Анатолія Павленка, який надав слово представнику громадської організації «Озера Качине Куценко С.М.
СЛУХАЛИ: Куценка Сергія Миколайовича, який поінформував Установчі збори про подання скарги від громадської організації «Озеро Качине» щодо роботи Ініціативної групи.
ВИРІШИЛИ: Взяти до відома інформацію Сергія Куценка."

Як бачите ані слова про те, що Куценко Сергій поінформував про наявність офіційного спору!!!

Так і відбуваються фальсифікації...

Нажаль все це під безпосереднім спогляданням Департаменту суспільних комунікацій, адже на установчих зборах були присутніми цілих три представника ДСК:    Представники виконавчого органу Київради (КМДА):
1. РУБАН Дмитро Олександрович - перший заступник директора Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київради (КМДА).
2. ПЕТРОВА Наталія Петрівна - заступник начальника управління – начальник відділу внутрішньої політики та взаємодії з інститутами громадянського суспільства Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київради (КМДА).
3. АРТЕМЕНКО Олена Ігорівна - головний спеціаліст відділу внутрішньої політики та взаємодії з інститутами громадянського суспільства Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київради (КМДА).

Про які позитивні зміни в Києві може йти мова за таких обставин? 

Марина Хонда, Віталій Кличко! Зверніть увагу! Не затверджуйте новий склад громради при КМДА! Призначте проведення нової процедури виборів громради при КМДА! Розберіться з Департаментом суспільних комунікацій! Київ потребує КОМУНІКАЦІЙ, а не їх імітації!

Давайте спробуємо змінити Київ на краще!