День Народження Героя Небесної Сотні, козака 4 козацької сотні Майдану Максима Шимка

21 жовтня, в День Народження Максима Шимка, козака і патріота, біля пам'ятника Максиму Шимку на Алеї Героїв Небесної Сотні зібрались його побратими для вшанування пам'яті Героя.

".... Макс ніколи не тікав і загинув саме тому, що рятував Україну і людей, які гинули від куль беркутів на київській вулиці. І на відміну від багатьох з тих, хто останні 8 років кричить про патріотизм і в "рекламах" яких, крім фотографій з Майдану, або з війни, ніяких здобутків немає, Максим Шимко, як і тисячі загиблих за Незалежність, не звернуть з обраного шляху. А ті, в кого вже змінились пріоритети, хто забув причини, які призвели до ситуації, яка склалась, нехай сховають "героїчні" фото, бо участь в Майдані або у війні, не є індульгенцією для політичних курв.
Воля України, або смерть! - гасло, яке Макс виконав у повній мірі.", зазначено в оголошенні про цей захід.

Пропонуємо подивитись трансляцію самого заходу, а також три інтерв'ю (посилання додані) з учасниками заходу задля того, щоб більш докладно розібратись з ситуацією навколо вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні та вжиття відповідних заходів реагування.