Про організацію та проведення в м. Біла Церква змагань з велосипедного спорту

БІЛОЦЕРКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 14 травня 2019 року м. Біла Церква

№ 349

 

Розглянувши подання управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради від 03 травня 2019 року № 01-09/250, на підставі листа управління громадської спілки «Всеукраїнська асоціація ветеранів спорту України» від 14 березня 2019 року № 17, відповідно до ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 20 Закону України «Про автомобільні дороги», календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради на 2019 рік, введеного в дію наказом управління від 28 грудня 2018 року №559, з метою проведення на належному рівні в м. Біла Церква з 05 по 09 червня 2019 року чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів та впорядкування відповідних умов безпеки дорожнього руху та попередження створення аварійності на автомобільних дорогах міста та місцях, де є загроза виникнення дорожньо-транспортних пригод, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до організації дорожнього руху автотранспорту для проведення чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів 05 червня 2019 року з 17.30 год. до 20.30 год. та 08 червня 2019 року з 10.00 год. до 12.30 год. за таким маршрутом: старт проспект Князя Володимира від перехрестя вулиці Голубиної до вулиці Павліченко, перехрестя вулиці Заярської та в зворотному напрямку: проспект Князя Володимира - перехрестя вулиці Голубиної.

2. Внести зміни до організації дорожнього руху автотранспорту для проведення чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів - «ВелоСОТКА – Біла Церква 2019» 9 червня 2019 року з 08.00 год. до 10.00 год. за таким маршрутом: бульвар Олександрійський від перехрестя вулиці В’ячеслава Чорновола – бульвар Олександрійський - перехрестя вулиці Сквирське шосе та в зворотному напрямку - бульвар Олександрійський - перехрестя вулиці В’ячеслава Чорновола.

3. Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради розробити схеми тимчасового перекриття руху транспорту за маршрутами проведення змагань згідно з чинним законодавством.

4. Рекомендувати Білоцерківському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області та батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква управління патрульної поліції України в Київській області департаменту патрульної поліції забезпечити тимчасове перекриття руху при проведенні в м. Біла Церква змагань з велосипедного спорту. 

5. Управлінню з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради забезпечити проведення змагань на належному рівні.

6. Відділу інформаційних ресурсів та зв’язків з громадськістю Білоцерківської міської ради надати для оприлюднення в засоби масової інформації це рішення та розмістити на офіційному WEB-сайті Білоцерківської міської ради. 7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов`язків. В.о. міського голови В. Кошель