Владислав Трубіцин був пійманий на хабарі ​​НАБУ і САП

Антикорупційні органи викрили на одержанні неправомірної вигоди депутата Київської міської ради від фракції Слуги народу Владислава Трубіцина. Він також очолює в Київраді постійну комісію з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

Трубіцин разом з ще п'ятьма пособниками вимагав та одержав 1,26 млн грн неправомірної вигоди від приватного підприємця. Цей хабар був за встановлення в Києві МАФів. Наразі затримали неофіційного помічника депутата, самого політика ще шукають. У справі також фігурує директор одного з комунальних підприємств столиці.

​​У НАБУ підтвердили викриття депутата Київради і оприлюднили відео:

Окрім депутата Київської міської ради Владислава Трубіцина, його неофіційного помічника та директора комунального підприємства, викрили на отриманні неправомірної вигоди двох заступників директора цього КП і офіційного помічника депутата Олександра Коча.

За версією слідства, вони організували схему одержання неправомірної вигоди за забезпечення перемоги у електронних торгах на право розміщення МАФів заздалегідь визначених компаній, а також подальшого безперешкодного використання точок. Йшлося про сім локацій у різних районах столиці (Дарницькому, Дніпровському, Шевченківському тощо). 

При передачі частини неправомірної вигоди у розмірі 1,26 млн грн депутата та ще п’ятьох осіб викрили. Слідчі дії тривають. Детективи НАБУ встановлюють інші обставини вчинення злочину, зокрема й коло осіб, які можуть бути до нього причетними.