Зі святом, дорогі білогородчани!

Жителів села Білогородка можна привітати!

В той час як більшість українців продовжує святкувати, депутати Білогородської сільської ради, піклуючись про розвиток села та покращення життя селян, вже встигли зібратись і провести позачергову сесію, на якій прийняли низку важливих рішень, у тому числі щодо утворення погоджувальної комісії з розгляду спірних питань, що виникли в процесі громадського обговорення та слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, а саме: внесення змін до генерального плану поєднаного з детальними планами території окремих частин села Білогородка Бучанського району Київської області.

Це рішення відкриває нові можливості щодо розвитку села через реалізацію інноваційного проекту "Город Вільне", звісно після завершення усіх погоджувальних процедур.

Стисло про сесію.

11 січня 2022 року у селі Білогородка Бучанського району Київської області відбулась Позачергова двадцята сесія Білогородської сільської ради VІІІ скликання. Сесія була скликана відповідно до РОЗПОРЯДЖЕННЯ Сільського голови Антона ОВСІЄНКА № 1 від 10.01.2022 року "Про скликання позачергової двадцятої сесії сільської ради VІІІ скликання 11 січня 2022 року".

Своїм розпорядженням голова сільради запропонував наступний порядок денний:

  1. Про утворення погоджувальної комісії з розгляду спірних питань, що виникли в процесі громадського обговорення та слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, а саме: внесення змін до генерального плану поєднаного з детальними планами території окремих частин села Білогородка Бучанського району Київської області.
  2. Про розгляд ухвали Верховного Суду від 15 грудня 2021 року у справі №320/4182/20.
  3. Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності та включення об’єкту до Переліку другого типу (с. Святопетрівське, вул. Володимирська, 2-б, загальною площею 31,6 кв.м).
  4. Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям в с. Лука Бучанського району Київської області».
  5. Різне.

Усі питання порядку денного розглянуті і прийняті одноголосно. 

Із цікавого. Вперше побачив, що сесію можна провести настільки швидко. Дивіться самі, лише 10 січня з'являється розпорядження Сільського голови Антона ОВСІЄНКА №1, а вже 11 січня відбувається сама сесія. Вразила і тривалість сесії - 15 хвилин, протягом яких встигли 2 рази заслухати гімн України, привітати з днем народження свого колегу депутата, а за 11 хвилин встигли уважно розглянути 4 питання порядку денного.

Уважно слідкуємо за подальшим розвитком подій, бо Білогородка і білогородчани того вартують!

Посилання на попередні статті про Білогородку додаються.