Київ - єдина столиця Європи, яка дозволяє знищувати землю!

Мені здається, що Україна - єдина країна у світі, в якій ЗЕМЛЯ - найдорожче надбання ЛЮДСТВА, не ЗБЕРІГАЄТЬСЯ, а тотально ЗНИЩУЄТЬСЯ!

І в цьому процесі задіяні АБСОЛЮТНО УСІ!

В першу чергу ДЕПУТАТИ, які із задоволенням тиснуть свої кнопки за знищення землі, водних об'єктів. лісів; ПОСАДОВЦІ. які підсовують проекти незаконних рішень, а потім аж підскакують, щоб миттєво їх виконати; БАЙДУЖІ МАСИ, які живуть за принципом "моя хата з краю - нічого не знаю".....

Дуже вузьке коло тих ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, які розуміють відповідальність за збереження ЗЕМЛІ не тільки для себе, а в першу чергу для дітей, онуків, майбутніх поколінь.

Для інших головне гасло - БАБЛОс СЬОГОДНІ за будь-яких обставин!

У Міжнародний день Щастя вийшло 5 моїх коротеньких сюжета на сторінці Озеро Качине у ФБ про ситуацію в Дарницькому районі м.Києва.

1. У прибережній захисній смузі озера Жандарка, яке знаходиться на балансі КП Плесо, КП УЗН Дарницького району, яким "опікуються" незмінні депутати Київради Володимир і Олександр Гончарови, розпочалась чергова забудова. Громадські слухання не проводились. Людям в черговий раз навішали локшини на вуха. Мені цікаво, чи розуміють це кияни, чи будуть вони відстоювати свою ідею створити екопарк навколо озеро Жандарки?

2. Біля озера Жандарки вже напевно близько 10 років функціонує незаконно генделик. Усі про нього знають, але ніхто не вживає жодних заходів. Напевно дуже міцний дах у цього генделика. У той же час депутати, посадовці нічого не роблять для облаштування стежки до жовтих глечиків - ініціативи місцевих жителів, з якою вони виступили у минулому році, багато чого вже зробили власними силами заради того, щоб нарешті привести у належний санітарний стан озеро ЖАНДАРКА та зробити цю стежку, яка б дозволила більше ніж 30 тисячам мешканців району спокійно насолоджуватись краєвидами чудового озера. Допоки Гончарови будуть чекати фінансування створення парку, уся ПЗС озера Жандарки буде забудована.

3. Озеро Качине. Усі інструменти місцевої демократії киянами використані. Депутати про це добре знають. За усі ці роки Київрада так і не спромоглась прийняти рішення на користь киян, на користь збереження озера і створення навколо нього екопарку. Наразі уся відповідальність за долю озеро лежить в першу чергу на екокомісії Київради, а там нові депутати, які дуже здивували вже на першому засіданні.

4. Незаконне будівництво автопарковки на перетині вул. Здолбунівська та пр-ту Григоренка. Там взагалі ЖАХ. ЧУДОВУ ЗЕМЛЮ ЗМІШУЮТЬ ЗІ СМІТТЯМ! Важко підібрати слова до цих "покидьків". Дивує і спокійне відношення до знищення землі з боку ДРДА, посадовців, депутатів.

5. Забудова парку Кочерги. Депутати що не розуміють, що там парк, що в країні пандемія, потрібно зберігати зелені насадження. Дай Боже сил, терпіння перенести цю наругу над київською землею, над киянами.

Скільки ще має бути знищено в Києві і чого. щоб кияни нарешті прокинулись?

З Міжнародним днем Щастя!

З першим днем "лохдауна"!

З першим днем початку забудови прибережної захисної смуги озера Жандарка!

Все буде ДЕМОКРАТИЧНО!